Vidic olyan, mint Messi

Nemanja Vidic ügynöke teljességgel kizárta, hogy ügyfele elhagyná a Manchester Unitedet, kijelentve, hogy ez egyenlõ lenne azzal, mintha Lionel Messi elhagyná a Barcelonát.


A szerb középhátvéd a következõ szezon kezdetéig kénytelen lesz csak az oldalvonalon túlról figyelni társait, miután az FC Basel elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen súlyos térdsérülést szenvedett még december elején.

 

Ha valamikor, akkor most igazán rosszul jött a 30 éves játékos hiánya, hiszen Sir Alex Ferguson legénysége fogát összeszorítva küzd bajnoki címe megvédéséért a Premier League-ben.

 

Vidic ügynöke, Silvio Martina szerint ügyfele, aki jelenleg 2014. nyaráig élõ szerzõdéssel rendelkezik az Old Traffordon, maximálisan elkötelezett a United sikerei iránt, és csak arra koncentrál, hogy minél elõbb felépüljön sérülésébõl.

 

Emellett nem máshoz hasonlította a Vörös Ördögök csapatkapitányának fontosságát az Old Traffordon, mint a Barcelona szupersztárja, Lionel Messi.

 

 

"Vidic olyan a Manchester United számára, mint Lionel Messi a Barcelonának. Hogyan szerezhetné így meg bárki is?" - kezdte az egykori Szpartak Moszkva játékos képviselõje a calciomercatoweb.it-nek.

 

"Õ a United csapatkapitánya, aki egyben Sir Alex Ferguson egyik kulcsjátékosa is. Egy következõ nyári átigazolás egyáltalán nem merült fel lehetõségként."

 

"Az ügyfelem csak arra koncentrál, hogy minél elõbb felépüljön csúnya térdsérülésébõl." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!