Evra: A United soha nem hal meg

Patrice Evra, a Manchester United védõje üdvözölte csapata erõs karakterét azok után, hogy drámai csatában, 3-2-re legyõzték a városi rivális Cityt az FA Kupában.


A Vörös Ördögök két kudarc után utaztak a Manchester City otthonába, ahol aztán repülõrajtot véve, 3-0-ás elõnyre tettek szert az elsõ félidõben, a fordulás után azonban a hazaiak 3-2-re fel tudtak még jönni, de a gyõzelmet a United szerezte meg, a sorsolást követõen pedig kiderült, az állva maradt manchesteri csapat az õsi rivális otthonába, az Anfieldre látogat a következõ fordulóban.

A United csapatkapitánya szerint fontos volt a gyõzelem, mellyel üzentek a kritikusoknak.

"A Manchester United soha nem hal meg" - mondta a francia védõ. "Sok ember elfelejti ezt, nem akarják tiszteletben tartani a klub történelmét."

"Ebben a klubban mindenki hatalmas személyiség, óriási karakter. Ha nem mutattuk volna ezt meg, elvesztettük volna a meccset. De tudjuk, hogy erõsek vagyunk."

 


"A menedzser elmondta, hogy ez egy nagy meccs és meg kell mutassuk, mirõl szól a Manchester United - mi megmutattuk."

"Sir Alex nem volt elégedett a második félidei játékunkkal, igaza is van, mert nem zártuk le a meccset, nem lõttünk több gólt, õk pedig szereztek kettõt."

"De végül elégedettek lehetünk, mert a találkozó elõtt sokan azt mondták, a Manchester United nem nyer."

Evra annak is örült, hogy Paul Scholes visszatért a csapatba, kisegítve a sérüléssel küzdõ Vörös Ördögöket.

"Nagyszerû hír volt, nagy meglepetés. Õ az a típusú játékos, aki megtestesíti a klub történelmét. Nagy lökést jelent mindenki számára."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!