Rooney elkötelezett Sir Alex felé

Wayne Rooney kifejezte elkötelezettségét a Manchester United és Sir Alex Ferguson iránt, kijelentve, hogy boldog lenne, ha már soha nem kellene más menedzser keze alatt játszania.


Rooney és Ferguson kapcsolata nemrég ismét megkérdõjelezõdött, miután a skót menedzser kihagya a Blackburn elleni mérkõzésrõl a klub kijárási tilalmának Karácsony utáni megszegése miatt.

 

Az újságokban azonnal szárnyra kaptak olyan hírek, miszerint a United nyitott bármilyen ajánlatra a válogatott támadóért, annak ellenére, hogy ezt szinte azonnal mind Rooney, mind pedig Ferguson tagadta.

 

Sõt, Rooney kifejezte, mennyire tiszteli edzõjét, és azon vágya, hogy Ferguson keze alatt játszon, mit sem csorbult.

 

"Sir Alex minden idõk legnagyszerûbb menedzsere. Természetesen szeretnék egész hátralévõ karrierem során az õ keze alatt játszani" - kezdte Wayne Rooney a zürichi FIFA-gálán, ahol a FIFA Év csapatába jelölték.

 

 

"Õ egy nagyszerû menedzser, és az egyik nagy oka, amiért a Manchester Unitedhez igazoltam. Ha úgy fejezhetném be a karrierem, hogy Sir Alex Ferguson az edzõm, akkor olyan nagy baj nem lehetne."

 

"Ahogy már mondtam korábban is, az én szememben õ a valaha volt legjobb. A sikerei és trófeái magukért beszélnek. Õ egy hihetetlen menedzser, aki nagyon sokat tett a futballért, és az én pályafutásomért is."

 

"Az, amilyen elkötelezõdéssel végzi munkáját az év minden napján, teszi õt különlegessé."

 

"Minden reggel a játékosok elõtt érkezik, és utánuk távozik. Az elkötelezettsége, gyõzelmi vágya, és hogy az egész életét ennek szentelte, egészen hihetetlen."

 

Rooney szintén esélyes volt a a FIFA által pár éve életre hívott, az adott év legszebb góljáért járó Puskás-díjra, azonban végül lemaradt a díjról a brazilok tiniszenzációja, Neymar mögött.

 

"Nem igazán voltam csalódott, hogy végül nem nyertem este. Hogy õszinte legyek, ez volt az elsõ alkalom, hogy láttam Neymar gólját" - tette hozzá.

 

"Hihetetlen találat volt, körülbelül hat embert cselezett ki. Nagyszerû gól volt, úgyhogy nem igazán vagyok csalódott."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!