Carrick remek formában van

Michael Carrick kimagasló teljesítményt mutatott a szezon alatt a United csapatában.


A Manchester United középpályása, Michael Carrick ragyogó formájára  Fabio Capello szövetségi kapitány is felfigyelt, amikor  beválasztotta az angol válogatott Svájc elleni európa-bajnoki selejtezõjére utazó keretbe. A találkozón viszont Carrick nem tudott részt venni a Bajnokok Ligájában elszenvedett sérülése miatt.

 
A játékos remek formáját Sir Alex is több alkalommal méltatta. A tréner reméli, hogy Carrick minél hamarabb kulcsfontosságú tagja lesz a csapatnak.
 
Annak ellenére, hogy a játékos 2001 óta az angol nemzeti tizenegy tagja, nagyon kevés lehetõséghez jutott eddig a válogatottban. Carricket arról kérdezte a riporter, hogy számít-e újabb felkérésre Capellotól.
 
"Hogy õszinte legyek nem szoktam ezen gondolkozni. Megpróbálom a lehetõ legjobbat kihozni magamból a mérkõzéseken és ha ez látszik a teljesítményemen, akkor boldog vagyok. Bármi megtörténhet, ha behívnak a válogatottba, akkor természetesen megyek."
 
 
Az egykori West Ham és Spurs játékos azt mondja, az õ stílusa nem változott. Annak ellenére, hogy ebben a szezonban kimagasló teljesítményét több szakember is méltatta, Carrick mégis úgy érzi õ ugyan úgy végzi a munkáját, mint eddig.
 
"Én nem hiszem, hogy változott a teljesítményem. Inkább azt mondanám, hogy tapasztaltabb lettem, jobban átlátom a dolgokat és talán nagyobb felelõsségérzettel lépek pályára. De ha mások úgy gondolják, hogy sokat fejlõdtem, hát nem vitatkozom."
 
"Ha egy ilyen sikeres klubban játszol mint a United, akkor van egy bizonyos mérce amit tartani kell. Nem én változtam, hanem a követelmények nõnek, aminek meg kell felelni. Ha jól dolgozom, akkor természetes dolog, hogy fejlõdöm, de a munkához való hozzáállásom - ha ebben a csapatban akarok játszani - akkor mindig a maximum kell, hogy legyen. Élvezem a játékot és boldoggá tesz, hogy ezt a Unitedben tehetem."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!