Rooney: Feszült voltam

A Manchester United támadója elismerte, az utóbbi idõben többször panaszkodott és fegyelmi problémái befolyásolták pályán mutatott teljesítményét is.


 Karácsony másnapján lejátszott Wigan elleni mérkõzést követõ este a támadó megünnepelte gyõzelmüket, amire azonban nem volt engedélye, ráadásul a következõ edzésen nagyon gyengén teljesített, ezért büntetést kapott.

Rooney kimaradt a szilveszterkor lejátszott, Blackburn elleni mérkõzésrõl és egy heti bérének megfelelõ pénzbírsággal is súlytotta õt klubja.

A Newcastle United ellen már pályára léphetett, de nem volt éppen kimagasló mérkõzése az, ám a Manchester City elleni FA Kupa összecsapáson már rendkívülit játszott. 

 


A csatár elismerte, feszült volt azok után, hogy Sir Alex Ferguson megbüntette õt.

Amikor az okokat kérdezték, ezt válaszolta a La Repubblicának: "Igen, de az okokról nem nyilatkozom. Elfogadtam azt."

"Feszült voltam, mikor visszakerültem a pályára, azt hiszem ez látszott is."

"Nem lehet mindig mindenben megegyezni. A labdarúgásban mindig lesznek konfliktusok."

"Az öltözõben a játékosok között, köztünk és a menedzser között, köztünk és más személyek között ez állandó és olykor kíméletlen."

A 26 éves Rooney elutasította Roberto Mancini azon vádjait is, hogy a United támadója hatással volt Chris Foy játékvezetõre abban, hogy kiállítsa a rivális csapatkapitányát, Vincent Kompanyt.

"Mancini azt állítja, arra bátorítottam a játékvezetõt, állítsa ki Kompanyt."

"Ha ez így lenne, minden játékos - aki hasonlóan nyílvánulna meg, miután csúnya szabálytalanságot követtek el ellene - az irányítása alá vonhatná a találkozót, kivéve a játékvezetõ kezébõl a döntéseket, ez pedig nyílván nem lehet így."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!