Jones és Smalling játéka kérdéses

Sir Alex Ferguson reméli, Phil Jones, Chris Smalling és Anderson felépülnek kisebb sérülésükbõl szombatra és játszhatnak a Bolton Wanderers elleni összecsapáson.


A menedzser a mai sajtótájékoztatóján elmondta, a három játékos a legutóbbi öt napban kapott kisebb rúgást a lábára, Jones és Smalling még a Manchester City elleni FA Kupa mérkõzésen, míg Anderson edzésen szedett össze kisebb sérülést.

"Holnapra van 1-2 olyan játékosunk, akik játéka kérdéses" - mondta Sir Alex a mai, szokásos mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

"Smalling és Jones rúgást kapott a városi derbin. Majd meglátjuk, holnapra milyen állapotban lesznek. Anderson edzésen kapott egy rúgást, de remélhetõleg rendben lesz holnapra."

 


"Tehát egy elfogadható csapatunk van holnapra. Jó teljesítményre van szükségünk olyan csapatok ellen, mely mindenért harcol. Minden olyan csapat, amelyik a kiesés ellen küzd ezt teszi, ahogyan megtapasztaltuk a Blackburn ellen is."

"Megfelelõen kell foglalkoznunk a Bolton adta kihívással. Ez egy helyi derbi is, ami mindig valami pluszt ad az összecsapásnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!