Gibson Rooneytól kért tanácsot

Darron Gibson elismerte, hogy Paul Scholes visszatérése megerõsítette döntését, miszerint tovább kell lépnie.


Darron Gibson Wayne Rooneytól kért tanácsot, mielõtt elfogadta az Everton ajánlatát.

 

A középpályás elismerte, hogy döntése elõtt Rooneyt kérte meg, hogy meséljen neki az Goodison Parkban eltöltött éveirõl.

 

Gibson bevallása szerint a döntés így is nagyon nehéz volt, de végül egy négy és fél évre szóló szerzõdést írt alá az Everton klubjánál. A 24 éves középpályás elmondta, hogy a legfõbb ok amiért elhagyta a Unitedet az az volt, hogy nem kapott elég lehetõséget a játékra az élvonalban.

 

"Beszélgettem Rooneyval arról, hogy milyen volt neki az Evertonban játszani és õ elmondta, hogy szép emlékei vannak abból az idõbõl és hogy Tim Cahill és Phil Neville biztosan sokat segítenek majd a beilleszkedésben."

 

 

"Sajnos a Unitedben nagyon kevés lehetõséget kaptam a játékra. Amikor Paul Scholes visszatért, a menedzser beleegyezett, hogy eligazoljak a csapattól. David Moyes már egy hónappal ezelõtt megkeresett az Everton ajánlatával, de akkor még nem tudtam dönteni."

 

"Most viszont úgy éreztem eljött az idõ, hogy tovább lépjek. Nagyon szeretnék már játszani és gólokat lõni."

 

Gibson elismerte, hogy alig várja, hogy játszhasson a Mersey-parti derbin, ami egy új dimenziót nyit majd meg a számára. "

 

"Még nem sok lehetõségem volt kipróbálni magam nagy meccseken és nagyon várom már, hogy kiderüljön, mire vagyok képes az igazi nagy játékban. Az Everton egy nagyszerû klub, nagy rajongótáborral. Remélem kapok majd lehetõséget és végre gólokat lõhetek."

 

Gibson bízik benne, ha jól teljesít akkor majd több szerephez jut az ír válogatottban is és Giovanni Trapattoni is lehetõséget ad majd neki a szereplésre. 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!