A visszatérõ Scholest dicséri Carrick

Michael Carrick a visszatérõ legendát, Paul Scholest dicséri és elmondja, a veterán játékos visszatérése mindenkire felemelõen hatott az Old Traffordon.


Miután Scholes visszatért visszavonulásából, most játszotta elsõ mérkõzését kezdõként a Premier League-ben, ráadásul azonnal gólt is szerzett, ezzel vezetett a United a Bolton ellen, melyet Danny Welbeck és Michael Carrick góljai követtek, tovább nehezítve Owen Coyle dolgát a kiesõ zónában.

A gyõzelemmel a United pontszámban utolérte a Manchester Cityt, ám Carrick elismeri, a nap fénypontja kétségtelenül Scholes visszatérése, valamint a gólja volt, amire 2010 januárja óta nem volt példa az Álmok színházában.

"Nagyszerû volt látni, hogy gólt szerez és nagyszerû, hogy visszatért, hozva magával kvalitásait nem csak a pályán, hanem körülötte mindenhol, valamint jó volt ismét látni a játékhoz való hozzáállását is" - mondta Carrick az MUTV-nek. "Nagyszerû azon fiatal játékosok számára is, akik most jöttek fel a csapatba: együtt edzhetnek vele, sokat tanulatnak tõle, ahogy tettük mi is korábban a múltban."

 


"Õ egy világklasszis, többet tanultam tõle, mint bárki mástól. Sokat néztem õt, tanultam tõle és megpróbáltam a játéka sajátosságait hozzáadni a saját játékomhoz. Nagyszerû, hogy visszajött, ez mindenkinek lökést adott. Biztos vagyok, hogy boldog a visszatérés miatt, az a fogadtatás, amit a szurkolóktól kapott fantasztikus volt, biztos vagyok abban, hogy különleges napként fog visszaemlékezni erre a napra."

A United több ígéretes támadást is kialakított a találkozó elején, de a vendégek kapusa, Bogdán Ádám több lenyûgözõ védést is bemutatott, többek között kifogta Wayne Rooney büntetõjét is. Az áttörés a szünet elõtt érkezett, amikor Scholes talált be az ellenfél kapujába, de a második játékrészben is több helyzetet kihagytak a hazaiak, de végül két késõi góllal végül lezárták a találkozót és megszerezték a három pontot. És ahogy a mérkõzés után Carrick elmondta, a türelem nagyon fontos volt.

"Úgy gondolom egy gólnál többet érdemeltünk volna az elsõ félidõben. Kissé rosszul éreztük volna magunkat, ha a szünetre 0-0-lal mentünk volna, így a gól mindenkire felemelõen hatott.Éreztük, hogy olykor nagyon jól játszottunk és helyzeteket alakítottunk ki, megdolgoztatva ezekkel a kapust. De tovább kell menni, ahogy tettük ezt többször is. Türelmesnek kell maradni és tovább csinálni a dolgot, amiben jó vagy és elhittük azt, hogy a végére elég jók leszünk."

"Jó volt látni Scholesyt gólt szerezni, ez a gól pedig sokkal jobb helyzetbe hozott minket. Kissé furcsán indult a második félidõ, volt pár lehetõségünk, amiket nem használtunk ki, de amikor jött a második gólunk, attól már kellemesebben éreztük magunkat."

Carrick gólja 20 méterrõl egy szép, bal lábas lövés után született, mely második gólja volt a középpályásnak ebben a szezonban.

 


"Gólt szerezni nagyszerû, többet is szeretnék szerezni és mondtam, amíg mi nyerünk és ehhez bármilyen módon hozzá tudok járulni, addig boldog vagyok. De mindig öröm gólt szerezni és ez mindig ad valami pluszt a játékodba. Jó volt látni, hogy az egyik bement."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!