Berba kész tárgyalni a Leverkusennel

A Sky Sports forrásaira hivatkozva úgy tudja, Dimitar Berbatov, aki iránt többek között az Anzsi Mahacskala és a Bayern München is érdeklõdik, a Leverkusenhez utazik tárgyalni.


A Manchester United csatára eléggé hátul szerepel a csatárok rangsorában, csakúgy, mint Sir Alex Ferguson terveiben, ráadásul szerzõdése a szezon végén lejár az Old Traffordon, és több csapattal is hírbe hozták az utóbbi idõben.

 

Decemberben a bolgár támadó még úgy nyilatkozott, hogy nem tervezi elhagyni Manchestert, de vasárnap látták, amint egy frankfurti repülõjáratra igyekszik, ahol valószínûleg egykori klubja, a Bayer Leverkusen vezetõivel tárgyalhat esetleges átigazolásáról.

 

 

Megvan a lehetõsége, hogy a Manchester United egy újabb, egy éves szerzõdéshosszabbítást ajánljon játékosának, de emellett a Bundesliga listavezetõje, a Bayern München és az újgazdag Anzsi Mahacskala is szívesen látná soraiban.

 

Berbatov még 2006-ban hagyta el a Leverkusent a Tottenham Hotspur hívószavára, akik mezét 2008-ban cserélte a Unitedéra több mint 30 millió fontért.  


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!