Lindegaard: De Gea várhat még

Anders Lindegaardnak az a célja, hogy David de Gea csak 10 év múlva kapjon rendszeres lehetõséget a Manchester Unitednél.


A Vörös Ördögök legutóbbi három meccsén mindig a dán kapus védett, míg a spanyol a kispadon foglalt helyet. És bár a dán nagyon dicséri riválisát, nem tervezi, hogy könnyen feladja helyét a kezdõben.

Arra a kérdésre, hogy de Gea egyszer a világ legjobbja lesz-e, Anders ezt válaszolta: "Persze. Rendkívüli tulajdonságokkal bír, nagyon robbanékony és erõteljes."

"Még csak 21 éves, óriási potenciál van benne, nem kétséges, egyszer õ lesz a United legjobb kapusa. A feladatom az, hogy mindez csak azután következzen be, miután én visszavonultam, ami 10 év múlva lesz."

 


"Nagyon büszke vagyok arra, amit eddig tettem. Három évvel ezelõtt még dán másodosztályban voltam, senki nem ismert. Amikor elõször jöttem ide, senki sem tudta kimondani a nevemet."

"Fantasztikus volt eddig, de nincs idõ pihenésre, folyamatosan jobbnak kell lenni, hogy a legjobbat tedd magadért és a klubért."

"Ez volt az elsõ alkalom, hogy három meccset játszhattam egymás után és ez az, amit akarok. Minél többet játszani, de nincs szükségem arra, hogy definiáljam a pozíciómat. Mindent megteszek, amit csak tudok, hogy segítsem Davidet. Szeretek együtt dolgozni vele."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!