A Bayer nem tárgyal Berbáról

A Bayer Leverkusennél ragaszkodnak ahhoz, semmit nem tudnak arról a spekulációkról, amely összekapcsolja õket a Manchester United támadójával, Dimitar Berbatovval.


A hét folyamán több sajtóorgánum is beszámolt arról, hogy a bolgár játékos Németországba utazott, hogy tárgyalásokat folytasson a Bayer Leverkusennel és a Bayern Münchennel.

Azonban a gyógyszergyári csapat - amely 2006-ban adta el Berbatovot a Tottenhamnek - megerõsítette, nincs semmilyen lépés annak érdekében, hogy a csatár visszatérjen a BayArenába.

"Olvastam, hogy Dimitar Frankfurtba repült azért, hogy átigazolásról tárgyaljon velünk. Roppant érdekes hír számomra" - mondta Wolfgang Holzhauser, a Leverkusen vezetõje.

"Világosan elmondtam, hogy soha ne mondd azt, hogy soha, de jelenleg nincs semmi ilyenrõl szó. És jelenlegi állás szerint a következõ nyáron sem fogunk érdeklõdni iránta."

 


Emil Danchev, a játékos ügynöke is felszólalt az egyik orosz médiában azok után, hogy az Anzi Mahacskala és a CSZKA Moszkva is érdeklõdik Berbatovért.

"Általában nem kommentálom a sajtó találgatásait" - kezdte az ügynök a Sovetski Sportnak adott interjúban. "Azt mondhatnak, amit akarnak."

"De az egyetlen dolog, amit mondhatok az az, hogy ebben a pillanatban nincs napirenden az, hogy Berbatov más csapathoz kerülne."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!