Vidic: A United nélkülem is képes nyerni

Nemanja Vidic szerint a Manchester Unitednek van annyira minõségi kerete, hogy a 20. bajnoki címüket csapatkapitányuk nélkül is megnyerik.


A szerb védõ még december elején, a Basel elleni Bajnokok Ligája találkozón szenvedett keresztszalag sérülést és teljes szezonra harcképtelenné vált, de biztos abban, hogy csapattársai képesek lesznek a Manchester City és a Tottenham elõtt végezve megnyerni a klub 20. bajnoki címét.

"Természetesen bízunk benne. Csak három pontra vagyunk a Citytõl, kihívást jelentünk a címért" - mondta a sérült védõ.

"Manchester városának jó, hogy két jól teljesítõ csapata van - sokat beszélnek és viccelõdnek emiatt."

"Mindig egészséges, ha verseny van, amit nem bánunk, mert ettõl csak javulhatunk. De ha megnézzük a történelmet és elkötelezettséget, akkor mi vagyunk Manchesterben az a csapat, amely mindent meg akar nyerni és erre minden évben esélye is van."

 


A szerb védõ azt is hangsúlyozta, a sérülése nem fenyegeti pályafutását.

"Minden jól megy. Három hete volt egy mûtétem, azóta minden a helyes úton halad. Még mindig hosszú út áll elõttem, de türelmes vagyok."

"Motivál, hogy keményen dolgozzam és minél hamarabb visszatérjek. Azt akarom, hgy egészséges legyek és ugyanazon a szinten tudjak teljesíteni, mint a sérülés elõtt. Arra fogok törekedni, hogy keményen dolgozzam ezért."

"Nincs idõpont meghatározva a visszatérésemet illetõen. Mindez nem arról szól, hogy megcélozzunk egy idõpontot, de remélem a szezon kezdetére rendben leszek."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!