Sir Alex tart az Arsenal reakciójától

Sir Alex Ferguson elárulta, kemény ütközetre számít az Arsenal ellen a vasárnapi Emirates Stadiumban rendezendõ összecsapásukon.


A Vörös Ördögök augusztusban felmosták a padlót Arsene Wenger legénységével, amikor az Old Traffordon 8-2-re legyõzték õket, így nyilván az Ágyúsok szeretnék megbosszulni az akkori súlyos vereséget. Ferguson szerint érthetõen sokkal szorosabb, és keményebb mérkõzés elé néznek majd a fõvárosban.

 

"A vasárnapi mérkõzés egy mozgalmas idõszak kezdetét jelenti számunkra" - kezdte a skót menedzser.

 

"Reményeim szerint jól jövünk majd ki ezekbõl a hetekbõl, amelyek nagyon sok mindent eldönthetnek a szezonban."

 

"Az Arsenal ellen mindig nehéz meccseket vívunk, és a mostani is egy nagyon jó találkozó lesz. Remekül felálltak a 8-2-es vereségbõl, igazán jó idõszakot tudtak azt követõen maguk mögött, és továbbjutottak a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába is."

 

"Rengeteg sérüléssel kellett megküzdeniük a védelemben, különösen a két állandó szélsõ védõjük esetében - Sagna és Gibbs már régóta nem bevethetõek, ezzel pedig megküzdeni nem egyszerû feladat. Szerintem ehhez képest elég jól összeszedték magukat."

 

"Nem hiszem, hogy ez a mérkõzésen olyan nyílt lesz, mint a szezon elején az Old Traffordon. Nehéz meccs lesz. Ebben a szezonban hazai pályán csak hat gólt kaptak, úgyhogy tisztában vagyunk vele, hogy nem lesz egy könnyû ütközet."

 

 

A manchesteriek vasárnap találkozhatnak egy régi ismerõs arcal is Thierry Henry személyében, ha sikerül felülkerekednie a hét során összeszedett vádliproblémáján. Emellett Sir Alex úgy érzi, Arsene Wenger nagyon pozitív döntést hozott azzal, hogy visszahozta az Ágyúsok legendáját Észak-Londonba.

 

"Voltak olyan találgatások tavaly januárban, hogy visszaigazol, de akkor nem váltak valóra. De számomra ez egyáltalán nem negatív dolog, hiszen ugyanaz a helyzet állt elõ, mint nálunk Paul Scholes esetében" - tette hozzá.

 

"Amikor láttam, hogy szobrot emeltettek Henrynak, akkor már azt gondoltam, hogy ez egy nagyon jó felvezetése lenne annak, hogy egy rövid idõszakra újra hozzájuk igazoljon."

 

"Mindenki láthatta, hogy a szurkolók hogyan reagáltak a Leeds elleni FA kupában szerzett góljára - fantasztikus volt. Õ még mindig nagyszerû játékos, és a játékostársai biztosan motiváltak lesznek, hogy az Arsenal történetének egyik legnagyobb alakjával játszhatnak újra együtt." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!