Ferguson: Ez egy fontos gyõzelem volt

Sir Alex Ferguson boldog, hogy csapata továbbra is erõs nyomást gyakorol a Cityre.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson boldog, hogy a Unitednek sikerült 2-1-es gyõzelemmel elhozni a három pontot az Emirates Stadiumból. Ugyanakkor megjegyezte, hogy a mutatott játék alapján csapata akár több gólos gyõzelmet is arathatott volna ma délután az Arsenal ellen. De természetesen a skót menedzser elégedett az eredménnyel.
 
"Elképesztõ mennyiségû helyzetet alakítottunk ki" - mondta Sir Alex a SkySports riporterének - bár az eredményen sajnos ez nem mutatkozott meg."
 
"Nem volt szerencsénk, rengeteg olyan helyzetet alakítottunk ki a mérkõzés alatt, amibõl könnyen gól is lehetett volna."
 
 
"Fantasztikus ütemben játszottunk végig, nagyon izgalmas mérkõzés volt. Az utolsó percig nem dõlhettünk hátra, mert bármikor kiegyenlíthetett volna az Arsenal, de szerencsére végig remekül játszottunk. Mikor Mertesackert is felküldték a kapunk elé, Smalling fantasztikusan játszott ellene."
 
Közben a Manchester Citynek az utolsó percekben sikerült 3-2-re megvernie a Tottenham csapatát.
 
"Igen, a Citynek is sikerült megszereznie a gyõzelmet, de mi is megtettük a megfelelõ lépéseket, hogy továbbra is erõs nyomást gyakorolva a Cityre, egyre közelebb kerüljünk bajnoki címünk megvédéséhez."
 

"Remek játékkal sikerült, ma nyernünk. A gyõzelembe vetett hitünk továbbra is segíteni fog bennünket a céljaink megvalósításában." 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!