Evra: A lelkierõnk gyõzedelmeskedett

Patrice Evra úgy érzi, a Manchester United lelkiereje tette nehézzé azt, hogy legyõzzék õket, miután szoros küzdelemben 2-1-es gyõzelmet arattak az Arsenal felett az Emirates Stadiumban.


Az ideiglenesen kinevezett csapatkapitány fantasztikus teljesítményt nyújtott Észak-Londonban, miután a Manchester United gyõzelmet aratott, és ezzel tartják a lépést a Premier Leagueben az éllovas Manchester Cityvel.

 

Bár a három pontnyi különbség így is megmaradt a városi riválissal szemben, ám Roberto Mancini legénysége délutáni Tottenham elleni gyõzelmével meglépett az õket üldözõk elöl, azonban Evra úgy érzi, hogy jó helyzetbõl várhatják a bajnoki címért folyó versenyfutást a továbbiakban.

 

 

"A City nyert a Tottenham ellen, de nekünk csak magunkra kell koncentrálnunk, és ma nagyszerû gyõzelmet arattunk" - kezdte a francia bekk a Sky Sports-nak.

 

"Még mindig a City mögött állunk a bajnoki táblázaton, de továbbra is nyernünk kell a mérkõzéseinket. Nagyon bízom a csapatunkban, mindenki keményen dolgozik, és ha a Manchester Unitedben rejlõ lelkierõvel játszunk, akkor nagyon nehéz minket legyõzni."

 

"Remek teljesítmény volt ez tõlünk, mindent tökéletesen akartunk csinálni, de a második félidõben volt 15 perc, amikor az Arsenal nagyon nyomott."

 

"De mi erõsek maradtunk, jó formának örvendtünk és tudtunk egy szép gólt szerezni. Begyüjtöttük a három pontot, és ez nagyon fontos, ha tartani akarjuk a lépést a bajnoki címért." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!