Sérültekre várva

Sir Alex Ferguson mindent megad sérült játékosainak, hogy bizonyíthassák a Liverpool elleni találkozó elõtt jelenlegi állapotuk alkalmasságát.


A Unitednek jelenleg 11 játékosa szenved kisebb-nagyobb séülésekkel, de a menedzser reméli, páran pénteken edzeni fognak.

Rio Ferdinand elõzõ héten hát problémái miatt kihagyta az Arsenal elleni gyõztes találkozót, míg Phil Jones és Nani is kénytelen volt idõ elõtt elhagyni a pályát. Wayne Rooney, Patrice Evra és Michael Carrick pedig rúgást kapott az Emiratesben.

"Nem tudok sok friss hírt mondani ma reggel a sérültekrõl" - mondta Ferguson a ma reggeli sajtótájékoztatón Carringtonban.

"Remélhetõleg 2-3 játékos edzhet ma, így holnapra jobban állunk majd."

 


A bajnoknál Anderson, Ashley Young, Tom Cleverley és Michael Owen még mindig hiányzó a két - Nemanja Vidic és Darren Fletcher - hosszú távú maródi játékos mellett.

Ám mindennek ellenére Sir Alex bízik abban, hogy csapata képes lesz kezelni az ellenséges hangulatot szombaton, az FA Kupa negyedik körében lejátszandó találkozón.

Többen is Evra anfieldi visszatérésével foglalkoznak, de a menedzser csak a futballra koncentrál.

"Csak a játékra kell összpontosítani. Ez az, amit csinálni kell, megpróbálni játszani a saját játékot. Ez segít. Azt hiszem, minden játékos tisztában van ezzel. Biztos vagyok abban, hogy nem lesz probléma emiatt."

"A nap végén a futballról akarunk beszélni. Ez egy nagy FA Kupa párharc - nem kérdés. Amióta itt vagyok, nem sok kupa összecsapás volt a két csapat között. Ez egy olyan dolog, amit nagyon várunk, ahgy a játékosok is."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!