Fryers elvesztését kockáztatja a United

A Sky Sports értesülései szerint megakadtak az egyeztetések a Manchester United és Ezekiel Fryers között lejáró szerzõdése meghosszabbítása kapcsán.


A 19 éves saját nevelésû védõ szerzõdése a nyáron jár le, amely értelmében szabadon igazolhatóvá válna, de eddig még nem sikerült megállapodnia a klubbal az új feltételekrõl.

 

Már pár napja terjengenek olyan hírek, hogy a játékos esetleg ingyen megszerezhetõvé válhat, így már néhány klubnál mérlegelték is Fryers megszerzésének lehetõségét, ha nem sikerül egyezségre jutnia új szerzõdésével kapcsolatban.

 

Fryers a Manchester United akadémiáján nevelkedett, és az idei szezon elején mutatkozhatott be elõször a felnõttek között a Leeds United elleni gyõztes Ligakupa mérkõzésen.

 

 

A sokoldalú védõ ezt követõen még öt alkalommal húzhatta magára a Vörös Ördögök mezét, és ez idõ alatt nagy tiszteletet vívott ki magának az Old Trafford falai között.

 

Természetesen a United szeretné továbbra is magához kötni Fryers-t egy új szerzõdés képében, ám úgy tudni, hogy a védõ visszautasította elsõ ajánlatukat, és jobb feltételû kontraktust kíván kötni.

 

Nem csak Manchesterben, hanem egész Angliában sokra tartják a csak Zeki becenévre hallgató bekket, és értesülések szerint a Tottenham élénken érdeklõdik az iránt, hogy lejáró szerzõdésével nyáron alacsony összeg fejében megszerezzék. 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!