Négyen visszatérhetnek a Chelsea ellen

Sir Alex Ferguson jó hírekkel szolgált ma délelõtt, amikor kiderült, négy, sérülésbõl felépülõ játékos térhet vissza a Chelsea elleni bajnokira.


A Vörös Ördögök menedzsere reméli, hogy Wayne Rooney, Ashley Young, Nani és Tom Cleverley is nevezhetõ lesz a vasárnapi összecsapásra.

Rooney és Nani az Arsenal elleni gyõztes meccs óta hiányzott, Young december vége óta nem lépett pályára, míg Tom Cleverley az októberi, Everton elleni bajnoki óta nem lépett pályára - mindannyiuknak a lába sérült meg.

"Kicsit jobban állunk sérülések tekintetében" - mondta Sir Alex a pénteki sajtótájékoztatóján. "Reményeink szerint Wayne Rooney, Nani, Tom Cleverley és Ashley Young is a csapatban lehetnek."

 


"Sokkal valószínûbb, hogy Tom hétfõn játszik majd a tartalékok csapatában a Chelsea ellen, de elrepül velünk. Rooney és Nani pedig a legutóbbi két napon már edzettek."

Kevésbé pozitív hír jött Anders Lindegaardról, bár David de Gea felépült sérülésébõl, ami miatt ki kellett hagynia a Stoke elleni összecsapást.

"Úgy néz ki, Lindegaard négy hetet kénytelen kihagyni, talán 5-6 is lehet belõle boka szalag sérülés miatt."

"Nem tudjuk, ennek a sérülésnek mennyi idõ kell a gyógyuláshoz, csak várunk és majd meglátjuk, de minimum négy hétre szükség lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!