Carrick: A drámai döntetlen segít minket

Michael Carrick szerint a Chelsea elleni vasárnapi 3-3-as drámai döntetlen lélektani elõnyt ad csapatának a Premier League elsõségért folyó harcban.


A Vörös Ördögök három gólos hátrányban kerültek nem sokkal a második félidõ megkezdése után, miután Jonny Evans öngólját Juan Mata és David Luiz góljai követték. Ám Wayne Rooney két büntetõje, valamint Javier Hernandez 84. percben szerzett gólja révén a United kiegyenlítette az eredményt.

Annak ellenére, hogy Sir Alex Ferguson csapata jelenleg két pontos hátrányban van az éllovas Manchester Cityvel szemben, Carrick szerint a Vörös Ördögök hõsies küzdeni akarása, ahogyan a mélybõl visszajöttek a stamford Bridge gyepén csapást jelent az õket figyelõ ellenfelekre.

"Még mindig ott vagyunk, de mostanában nagyon kemény meccseink vannak" - mondta a 30 éves középpályás az MUTV-nek.

 


"Azt hiszem, amikor más csapatok azt látták, hogy 0-3-ra állunk, úgy vélték, micsoda remek délutánjuk is van. De miután felálltunk és visszajöttünk a meccsbe, az talán megtorpantotta õket, nekünk pedig lökést adott."

"Kissé csalódottak voltunk a végén" - folytatta Carrick. "Nyílván ha valaki 0-3-nál felajánlana egy pontot, akkor boldog lennél, de a harmadik gólunk után úgy képzeltük, hogy a gyõzelemért megyünk."

"Valószínûleg mi tûntûnk esélyesebbnek akkor a gyõzelemre. Egy jó szabadrúgásuk volt még a végén, de ezen a délutánon furcsa érzés volt egyszer fent, egyszer lent lenni. Végül egy pontot szereztünk egy olyan meccsen, amibõl borzasztó sokat meríthetünk."

"Jól játszottunk az elsõ félidõben és helyzeteket is kialakítottunk. Amikor 1-0-ra ment az ellenfél, mi egy kicsit ledöbbentünk és meglepõdtünk, de így alakult és ezzel kellett foglalkoznunk."

"Elismerés jár a srácoknak, mert mentünk elõre, folyamatosan nyomtunk és hittük, hogy valamit ki tudunk hozni ebbõl a meccsbõl, ami végül sikerült is. Sok pozitívumot lehet említeni, de talán meg is nyerhettük volna a mérkõzést. Persze lehet kissé kapzsinak tûnik ez 0-3 után."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!