Cleverley a Liverpool ellen visszatér

Tom Cleverley október óta elõször léphet pályára a holnapi, Liverpool elleni Premier League összecsapáson.


A középpályás az október 29-én, az Everton elleni bajnokin szenvedett láb sérülést, ami miatt mindeddig képtelen volt játszani, de készen áll, hogy Kenny Dalglish csapata ellen visszatérjen.

Korábbi hírek arról szóltak, hogy a hét elején már pályára léphetett volna a Chelsea elleni tartalék bajnoki mérkõzésen, de azt a találkozót elhalasztották, csütörtökön pedig nem szerepelt a Manchester City elleni kupa találkozón a tartalék csapatban, ami azt vetíti elõ, hogy szombaton része lehet az elsõ csapatnak.

 


"Tom jól edzett. Csalódottak voltunk, hogy hétfõn elhalasztották a Chelsea elleni tartalék összecsapást. De holnap a csapat része lehet" - mondta Sir Alex Ferguson a ma reggeli sajtótájékoztatóján.

Chris Smalling is felépült azok után, hogy egy rúgás miatt kénytelen volt kihagyni a Chelsea elleni találkozót, de Phil Jones csak a jövõ heti, Ajax elleni Európa-liga meccsen térhet vissza.

"Nincs sok változás sérülés fronton. Azt hiszem, Smalling holnapra bevethetõ lesz, a többiek pedig már múlt vasárnap így álltak."

"Phil Jones a City ellen kapott egy rúgást, amibõl nem épült fel, de az Ajax ellen már alkalmas lesz a játékra."

 

Sir Alex újabb kemény összecsapást vár a Liverpool ellen is és szeretné, ha csapata nem veszítené el koncentrációját úgy, mint a Chelsea ellen, ami lehetõvé tette a londoniaknak, hogy három gólos elõnyre tegyenek szert.

"Úgy vélem, az utóbbi hetek során mutatott teljesítményünkjó, de fontos mérkõzéseken gólokat kapunk, ami gond. Két könnyû gólt kaptunk a kupában a Pool ellen, az ilyet pedig nem engedheti meg ez a klub."

"Elõzõ héten Mata gólja fantasztikus volt, de mellett volt egy öngól és egy megpattant labda utáni gól is...jobban kellene csinálnunk."

"Kemény meccsre számítunk holnap, de azt a teljesítményt szeretném látni, amit a közelmúltban mutattunk. Ez segíthet nekünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!