Mourinho arra számít, Rooney marad a Unitedben

Jose Mourinho, a Real Madrid menedzsere azt jósolja, Fergusonnak sikerül meggyõznie játékosát, hogy írja alá új szerzõdését.


A portugál edzõ szerint Sir Alex Fergusonnak sikerül rávennie Wayne Rooneyt, hogy maradjon a Manchester Unitednél és az ügyvezetõ igazgató, David Gill a megfelelõ idõben megerõsíti a klub által, ez ügyben kiadott közleményeket.

Rooney jelenlegi szerzõdése 2012-ben lejár és egyes híresztelések szerint nem kívánja aláírni az elé tett új kontraktust.

Ferguson és Rooney közötti szakadékról szóló híresztelések következtében a United menedzsere kihagyta hétvégén a kezdõbõl a magánéleti válságot hátán cipelõ játékost.

A helyzet odáig jutott, hogy egyes találgatások szerint vagy januárban, vagy a nyáron a Unitednek el kell adnia az angol játékost, ha utána nem akarja azt felvállalni, hogy a szerzõdés lejártakor semmit ne kapjanak érte.

A Real Madrid az egyik klub, akiket szóba hoztak már Rooneyval, de a spanyol nagycsapat cáfolta azt, hogy januárban le akarnák igazolni a csatárt.

A Real edzõje, Jose Mourinho nem is számít arra, hogy Wayne Rooney elhagyná a Manchester Unitedet, mivel úgy gondolja, Ferguson beszélni fog a sztárjával és ráveszi, hogy írja alá szerzõdését.

"Nem hiszem, hogy elérhetõvé válik." - mondta Mourinho. " Azt hiszem, a nagy ember rá fogja beszélni õt, hogy maradjon."

Közben kora délután Ferguson sajtótájékoztatót tartott a United és a UNICEF 1 millió fontos együttmûködésérõl, de Rooneyról nem kérdezhettek az újságírók.

 David Gill legalább utalt arra, hogy Rooney helyzetét tisztázni kell. Azt mondta: "Mi nyilatkozni fogunk a megfelelõ idõben. De ez még nem a megfelelõ idõ."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!