A csatárduó izgatottan várja a holnapi találkozót

Wayne Rooney és Danny Welbeck már nagyon várják az Ajax elleni mérkõzést.


A United duója a legutóbbi Liverpool elleni találkozón fantasztikus összhangban tudott játszani. Remélik, hogy ezt majd Amszterdamban is meg tudják ismételni. A kiutazó 20 fõs keretben a csatárpáros mellett Javier Hernandez is helyet kapott. Rooney boldog, hogy csapata egy erõs kerettel tudja majd felvenni a harcot az Ajax ellen és reméli, hogy neki sikerül majd megszereznie az Európa-ligában a Vörös Ördögök elsõ gólját.
 
"Nagyon várom már a mérkõzést" - mondta Rooney. "Ez egy újfajta kihívás a számunkra és a célunk, hogy megnyerjük az Európa-liga trófeáját. Ha nem úgy indulsz egy versenynek, hogy mindenáron megakarod nyerni, akkor nincs értelme az egésznek. Boldog vagyok, hogy Sir Alex egy erõs keretet állított fel az Ajax ellen. Nagyon fontos, hogy jól induljunk a ligában, ezért meg kell nyernünk ezt a meccset."
 
 
Welbeck is örömét fejezte ki, hogy ott lehet Amszterdamban, hiszen számára értékes tapasztalat szerzésre is alkalmat ad a nemzetközi porondon való megmérettetés.
 
Nem számítottam rá, hogy az Európa-ligában lesz alkalmam játszani" - mondta Welbeck a ManUtd.com-nak.
 

"Nyilván mindannyian szívesebben bizonyítottunk volna a Bajnokok Ligájában, de sajnos kiestünk. Ezért most mindent meg kell tennünk, hogy jól szerepeljünk az Európa-ligában. Mivel az Ajax is nagy történelmi múlttal rendelkezik, ezért egy nagyon izgalmas mérkõzésre számítunk, és mindenképpen nyerni akarunk Amszterdamban és majd az Old Traffordon is." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!