Egy újabb európai teszt

Az Ajax jelenleg a hatodik helyet foglalja el az holland bajnokságban, az Eredivisieben.


Sir Alex Ferguson továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a Manchester United nem fogja könnyedén venni az Ajax elleni mérkõzést.

 
Az Ajax gazdag történelmi múlttal rendelkezik - négyszer volt Európa-kupa gyõztes, 30-szor holland bajnok - a menedzser azt mondja, hogy ostobaság lenne ezt figyelmen kívül hagyni.
 
"Komolyan kell vennünk az Ajax történelmi múltját" - mondta Sir Alex
 
"Tiszteletben tartom, hogy az Ajax nem változtatott filozófiai alapelvein hosszú évek óta. Ugyanabban a stílusban, ugyanabban a rendszerben és ugyanazzal a taktikával játszanak. Ez fantasztikus, és tiszteletre méltó."
 
"Remek játékosokat nevelnek ki. Sajnos az a probléma, hogy a szûkösebb anyagi helyzetük miatt nem tudják hosszútávon megtartani a saját nevelésû tehetségeket. Remek játékosok kerülnek ki az Ajax Akadémiáról, és ez ami újra felemelheti a klubot."
 
 
A Vörös Ördögöket már érte meglepetés  ebben a szezonban az FC Basel és a Benfica elleni mérkõzések során a Bajnokok Ligája elõdöntõjében.
 
"Igen, megtanultuk a leckét" - ismerte el Ferguson. "Komolyabban kellet volna vennünk azokat a mérkõzéseket, de megbûnhõdtünk érte, amiért nem úgy tettünk."
 
"Ettõl független jól érzem magam az Európa-ligában. Remek játéklehetõségek állnak elõttünk, és nagyszerû csaták. Mindent el fogunk követni, hogy megnyerjük a ligát."
 
"Váratlan volt a kiesésünk a Bajnokok Ligájából, de az már a múlt. Most itt kell teljesítenünk, és szeretnénk a lehetõ legjobban szerepelni. Ez egy nagy motiváció a fiatal játékosok számára, és egy remek alkalom a tapasztalat szerzésre."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!