Fergie kinézte magának az új Chicharito-t

Sir Alex Ferguson Chicharito 2010-es váratlan leigazolását követõen szeretne újabb bombát robbantani, azzal, hogy az Old Traffordra csábítja a csatár honfitársát.


A mexikói Alan Pulido 20 éves csatár, és a következõ Javier Hernandeznek tartott játékos jelenleg hazájában a Tigres csapatában játszik.

 

Már játszhatott a mexikói U-20-as válogatottban is, és sokan úgy vélik, hogy a 2014-es világbajnokságra már a felnõtt válogatottban is alapemberré válhat.

 

 

Pulido (sárga mezben) gyors, remekül cselez, és a levegõben szinte verhetetlen - amely képességei alapján néhány szakértõ úgy érzi, hogy nagyobb jövõ állhat elõtte, mint Hernandez elõtt, aki 2010-ben üstökösszerû berobbanással rázta fel az Old Traffordot az elõzõ szezonben elveszített bajnoki címet követõen.

 

Úgy tudni, hogy Hernandez már beszélt Fergusonnal Pulido kapcsán, aki egyébként a tavalyi U-20-as világbajnokságon három gólt szerzett, és a Copa Americára a felnõttek közé is behívót kapott.

 

A Manchester United relatíve olcsón, 8 millió fontért tudta megszerezni 2010. februárjában, még a világbajnokság elõtt Hernandezt a Chivas Guadalajara együttesétõl, és állítólag ebben a pillanatban Pulido megszerzéséért sem kellene 4 millió fontnál többet elkölteniük.

 

Nézd meg Pulido csodás cselét és gólját az Atlas ellen: 

 

 


MirrorFootball

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!