A United érdeklõdött Götze iránt

A Borussia Dortmund sokra taksált középpályása, Mario Götze ügynöke, Dirk Hebel állítása szerint a Manchester United és a Juventus is felvette vele a kapcsolatot ügyfele megszerzésével kapcsolatban.


A 19 éves irányító az egyik legkeresettebb portéka jelen pillanatban az európai átigazolási piacon, miután a Dortmund elsõ csapatába történõ 2009-es betörése óta hihetetlen fejlõdésen ment keresztül.

 

Götze, aki már fiatal kora ellenére 12-szeres válogatottnak mondhatja magát, valószínûleg csak növelheti ázsióját az elkövetkezendõ hónapokban, ugyanis szinte biztosan kulcsszerep hárul majd rá a német válogatott Eb-szereplése alkalmával is.

 

Ügynöke, Dirk Hebel állítása szerint a kontinens számos top klubja mutat érdeklõdést a támadóközéppályás megszerzése iránt, aki egyébként december 11. óta nem állhatott klubja, a Borussia Dortmund rendelkezésére, lágyéksérülése okán.

 

Hebel a Manchester Unitedet és a Juventust nevezte meg, mint a játékos két konkrét kérõje, és akik felvették vele a kapcsolatot Götzével kapcsolatban, azonban kijelentette, hogy a Bundesligában jelenleg listavezetõ Dortmund 40 millió eurónál (33 millió fontnál) alacsonyabb összegért nem lesz hajlandó megválni legnagyobb értékétõl.

 

 

"Szerintem Európa összes nagy klubja érdeklõdik Mario iránt" - kezdte az ügynöke a calciomercato.com-nak.

 

"Megerõsíthetem, hogy felvette velem a kapcsolatot a Juventus és a Manchester United is, de nem csak õk érdeklõdtek nálam."

 

"Nem tudom, hogy a szezon végén távozik-e, errõl a Borussiát kellene megkérdezni. De szerintem 40 millió eurónál kevesebbért nem fognak tõle megválni."

 

"Továbbra is nagyon boldog Dortmundban, annak ellenére, hogy jelen pillanatban sérült." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!