Rooney motivált

Wayne Rooney nem érti azok véleményét akik szerint a Bajnokok Ligájából való kiesés után a Unitednek szomorú vigasz az Európa-ligában való szereplés.


Egyesek úgy élik meg, mintha az utolsó Bajnokok Ligája verseny zajlana ebben a szezonban. Rooney szerint lesz még csapatának bõvel lehetõsége a bizonyításra. A csatár úgy tûnik ebben a szezonban teljesítménye csúcsán van, és bevallása szerint alig várja a lehetõséget, hogy az Európa-liga versenysorozatában is növelhesse a Unitedben eddig szerzett góljainak számát.

 
"Az Ajax és a Manchester United két óriási klub" - mondta. "Ki ne szeretne egy ilyen mérkõzésen részt venni? Ha megnézed a csapatot láthatod, hogy mindannyian elszántak vagyunk és erõs a motivációnk a gyõzelemre. Ugyanúgy Angliában mint Európában."
 
"Ha látod, hogy több ezer ember kíséri figyelemmel a mérkõzéseket, akkor mindegy hogy hol játszol Manchesterben, Olaszországban, Hollandiában vagy Spanyolországban. A közönséged, a szurkolótáborod ugyan azok az emberek bármelyik bajnokságban is veszel részt. A szurkolóinknak akarunk megfelelni ezért minden versenyen gyõzni szeretnénk, és az Európa-liga is ugyan olyan fontos számunkra, mint bármely más bajnokság."
 
 
Rooney úgy érzi remek formában van, teljesítménye csúcsát érte el a Liverpool elleni találkozón, és szeretné ezt a szintet továbbra is tartani.
 
"Elismerem, hogy az utóbbi idõben nem tudtam a legjobb formámat hozni. Ennek legfõbb oka az állandó kényszer megoldások voltak, a sérültek miatt mindig változtatni kellet valamin. Mostanra viszont kezdenek helyreállni a dolgok, egyre jobb formába lendülünk a csapattal. Remélem sikerül tartanom ezt a szintet és ezzel elõsegíteni a csapatom a sikereit.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!