Evans: Nem bízhatjuk el magunkat

Jonny Evans úgy érzi, a United nem lehet elbizakodott, amiért Amszterdamban sikerült 2-0-ás gyõzelmet aratniuk az Ajax csapata felett.


A középhátvéd elismeri, csapata nem tudta csütörtökön az Ajax otthonában csúcsformáját hozni. Evans szerint a gyõzelem ellenére nem vehetik könnyelmûen a jövõheti találkozót az Old Traffornon a holland együttessel.

 
"Nem tudtuk a legjobb formánkat hozni, de az Ajax ellen játszottunk, akik a hazai pálya elõnyeit is élvezték" - mondta Evans a MUTV-nek adott interjújában.
 
 
"Annak ellenére, hogy két góllal gyõztünk, nem lehetünk elbizakodottak majd a visszavágón. Az Ajax jó csapat, jó volt ellenük focizni. Gyors, nyitott, támadó stílusban tudtunk játszani. Talán a Barcelona ellen szoktunk hasonló tempójú csatákat vívni." 
 
"Az edzõnek a szünetben volt néhány kemény szava az öltözõben hozzánk, az elsõ félidõben nyújtott teljesítményünkkel kapcsolatban. Pontatlanok voltunk és nem volt elég hatékony a védekezésünk, de aztán jobban koncentráltunk és végül sikerült gyõznünk."
 
"Nem szabad könnyelmûen vennünk az Ajaxot. A hazai pálya természetesen elõnyt jelent majd, de nagyon oda kell figyelnünk jövõhéten az Old Traffordon is.
 
Evans szerint az Európa-liga is tartogat nívós mérkõzéseket, és remek érzés volt legyõzni a holland bajnokot a saját pályáján.
 
"Nem csak az számít, hogy melyik bajnokságban játszunk. Ha egy színvonalas szép játékot tudunk produkálni, biztos vagyok benne, hogy az nem csak nekünk, hanem a rajongóknak is kellemes pillanatokat szerez."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!