Rio visszatérõ társait üdvözli

A sérülésbõl visszatért Tom Cleverley, Phil Jones és Nani fontos szerepet játszottak az Ajax feletti gyõzelemben Rio Ferdinand szerint.


Ashley Young és Javier Hernandez góljával sikerült gyõzelmet aratnia a Unitednek Amszterdamban. A Vörös Ördögök jövõhét csütörtökön fogadják az Ajaxot az Old Traffordon.
 
Patrice Evra hiánya miatt Ferdinand volt a csapatkapitány az amszterdami találkozón, aki csupa mosoly volt az utolsó sípszó elhangzása után.
 
"Ez egy jó eredmény" - mondta Rio. "Ha elõre tudom, hogy két góllal gyõzünk, nem izgultam volna annyira. Boldog vagyok, hogy úgy sikerült nyernünk, hogy nem kaptunk egy gólt sem."
 
"Nem voltunk a legjobb formánkban, de az ilyen típusú versenyek ezen szakaszában a gyõzelem a legfontosabb. Nagyon jó érzés, hogy végre visszatérnek a sérült játékosok. Nagy segítség ez most a csapatnak. Örülök, hogy ilyen hamar vissza tudtak rázódni a játékba. Jó formában vannak mindannyian, visszatérésükkel sokkal erõsebbek leszünk az elõttünk álló mérkõzéseken. Tom egy nagyon sokoldalú játékos, aki nagy elõnyt jelent a csapat számára. Energikus és nagyon jól bánik a labdával."
 
 
Rossz hír viszont, hogy a csereként beállt Antonio Valencia lesérült a mérkõzés során, és elõreláthatóan egy hónapot kénytelen lesz kihagyni. Pedig igazán remek formában játszott ebben a szezonban, és elnyerte a ManUtd.com szavazásán a hónap játékosa díjat is. Távolléte megnehezítheti a United helyzetét.
 
"Igen, ez valóban egy nagy csapás számunkra" - ismerte el Ferdinand. "Antonio fantasztikus formában volt, de ha valaki lesérül, Sir Alex mindig tudja kit bízzon meg a helyettesítéssel."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!