Rooney válaszol a rajongóknak

Wayne Rooney a szurkolók kérdéseire válaszol a United Reviewn keresztül.


Nemrég vásároltál egy versenylovat. Adtál már neki nevet? Nem jelent ez majd rivalizálást közted és Michael Owen között?

LooneyRed
 
Switcharooneynak hívom. Michael nagyon jól ért a lovakhoz, van egy remek istállója. Szerintem sokat tanulhatok majd tõle a lóversennyel kapcsolatban.

Mire gondolsz a büntetõrúgás pillanatában?
Zakacham2
 
Olyankor nagyon nyugodtnak kell lennem, és erõsen kell koncentrálnom. A mérkõzések elõtt mindig tanulmányozom az ellenfél kapusát és beszélek a kapus edzõvel is, hogy õ hogyan látja, hova kell majd lõnöm a labdát. Amikor már ott állok a kapussal szemben már tudom hova fogok célozni, csak megpróbálom elkerülni a szemkontaktust és várom a sípszót.
 
 
 
Melyik a kedvenc gólod ebben a szezonban?
Elspeth
 
A City elleni gólom az FA kupa találkozón. Valencia adott egy remek keresztlabdát és Nanival egyszerre ugrottunk érte, de végül nekem sikerült a kapuba fejelnem.
 
A futballon kívül milyen olimpiai sportot ûznél a legszívesebben?
James Hobson
 
Ha nem futballista lennék, akkor ökölvívó szeretnék lenni. Mindig is nagyon élveztem ezt a sportot, nagy rajongója vagyok az ökölvívásnak.
 
Mi pályafutásod eddigi legszebb emléke? 
Connor Hughes
 
Az elsõ angol bajnoki cím megszerzése a Uniteddel. Ez egy csodálatos pillanata a pályafutásomnak, és messze erre vagyok a legbüszkébb.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!