Cleverley: Jó formában vagyok

Tom Cleverley elmondta, hogy készen áll a játékra és újult erõvel száll harcba a Manchester United hazai és európai küzdelmeiben.


A játékos októberi bokasérülése miatt volt kénytelen több hónapot kihagyni. Cleverley már a múlthéten visszatért a Vörös Ördögök csapatába és egy lenyûgözõ indítással segítette csapatát gyõzelemhez az Ajax elleni mérkõzésen.
 
Sir Alex ígéretet tett arra, hogy a középpályás játékos csütörtökön teljes mérkõzést játszhat az OldTraffordon.
 
Cleverley azt állítja, õ a lehetõ legjobb formában van, és mindent el fog követni, hogy segítse csapatát az elõttük álló Európa-liga mérkõzésen.
 
 
"Jó újra itt lenni"- mondta a klub hivatalos honlapján .
 
"Nagyon frusztrált, hogy ilyen hosszú ideig kellett távol maradnom, de most itt vagyok fitten és jó formában. Remélem a szezon végéig tudom most már segíteni a csapatom az elõttünk álló küzdelmek során."
 
Cleverley azok közé tartozik, akik  behívót kapnak a válogatottba az 2012-es Európa Bajnokságra, de a játékos ragaszkodik ahhoz, hogy jelenpillanatban nem foglalkozik ezzel a kérdéssel.
 
"Én most csak a holnap estére és a vasárnapra tudok koncentrálni a klubomnál"- tette hozzá a játékos.
 

"Most az a legfontosabb számomra, hogy jól játsszak a Unitedben a szezon végéig. Ha részt vehetek majd az Európa Bajnokságon is az csak egy plusz öröm lesz a számomra." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!