Fabio: Gólokért megyünk

Annak ellenére, hogy két gólos elõnnyel várja a ma estét a Manchester United az Ajax ellen, Fabio szerint céljuk az, hogy minél több gólt szerezzenek.


Ashley Young és Chicharito góljaival az Amsterdam ArenÁban szerzett megnyugtató elõnyt a United Frank de Boer csapata ellen, de a brazil védõ határozott továbbjutást szeretne elérni.

"Az Old Traffordon mindig nyomást kell gyakorolni a másik csapatra és megpróbálni gólokat lõni" - mondta Fabio a United Review-nek. "Mindig erõsek vagyunk itt és mindig megpróbáljuk szórakoztatni azokat a szurkolókat, akik eljönnek megnézni minket."

"Azért jönnek az Old Traffordra, hogy megtámadjanak minket, de azt hiszem, nehéz lesz nekik. Nem hiszem, hogy eljönnek és õrült támadásokba kezdenek, inkább megpróbálnak majd kontrákra építeni."

A pazarló helyzetkihasználás Ajax részrõl, valamint éber teljesítmény David de Geától a vendégeknek jött jól Amszterdamban, de Fabiot lenyûgözte ellenfele játéka és a holland csapat dán középpályását, Christian Eriksent nevezte meg, mint legfõbb veszélyforrást.

 


"Eriksen egy nagyon jó játékos" - folytatta a védõ. "Nagyon jól képes passzolni a labdákat, helyzeteket alakít ki és mindig nagyon higgadt volt. Azt hiszem, õ az Ajax legjobbja."

"Az Ajax egy jó csapat. Hollandiából jönnek, ami azt jelenti, mindig megpróbálják sokat járatni a labdát. Soha nem hosszú labdákkal, sokkal inkább a földön tartva azt, szóval jó csapatot alkotnak."

"Olyan ez, mint a brazil bajnokság, ahol mindig megpróbálsz jól játszani. Az Ajax majd mindig három csatárral játszott, de ellenünk azt hiszem többet kell majd védekezniük."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!