Nani visszanyerné teljes fittségét

Miután az Ajax elleni vereség során újabb 90 percet játszott végig, Nani ígéretet tett, hogy amilyen gyorsan csak lehet, visszanyeri élességét.


A portugál szélsõ majd egy hónapot hagyott ki azután, hogy az Arsenal ellen sérülést szedett össze. A hollandok elleni szürke teljesítmény ellenére Nani ég a vágytól, hogy a szezon hátralévõ részében sokatmondóan tudjon hozzájárulni csapata teljesítményéhez.

"Kicsit nehéz 90 percen át kiegyensúlyozottnak lenni, de keményen dolgozok, hogy visszajöjjön ez" - mondta Nani az MUTV-nek. "Minden játékosra szükségünk van. Nem a legjobban játszottam most, de a következõ meccseken keményen fogok dolgozni, hogy minél hamarabb a legjobbamat hozzam."

 


Nani akkor is õszinte volt, amikor a United vereségérõl kérdezték, mely kissé beárnyékolta az EL legjobb 16 csapata közé jutást.

"Ez egy rossz eredmény volt" - folytatta a szélsõ. "Úgy vélem, az elsõ félidõben jobban játszottunk, a második játékrészben azonban lehetõséget adtunk nekik az utolsó 10 percre, elhitték, hogy képesek lehetnek gólt szerezni, 1-2 alkalommal hibáztunk, amibõl gól is lett."

"A nagy részben általában mi irányítottuk a játékot, de ha nem tudsz gólt szerezni, nem számít, mit tettél elõtte. A legfontosabb dolog a gólszerzés. Az Ajax jól csinálta. Jó focit játszottak. Megmutatták, hogy hinni tudtak abban, képesek gólt szerezni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!