FanaticsTV: Norwich City - Manchester United ÉLÕBEN!

Nem kell lemaradnod a Manchester United holnapi, Norwich City elleni bajnokijáról, mert a DigiSport Plus csak felvételrõl tûzi mûsorára a mérkõzést, ugyanis a FanaticsTV-n szokásos módon ÉLÕben lesz lehetõséget követni a mérkõzés eseményeit.


Ahogy most már több mint egy éve megszokhattátok, a ManUtdFanatics.hu, illetve szolgáltatása a FanaticsTV révén nem kell lemaradnotok egyetlen meccsrõl akkor se, ha nem rendelkeztek az aktuális mérkõzések megtekintéséhez szükséges csatornákkal, vagy ha Magyarországon egyáltalán nem közvetíti egyetlen csatorna se a Vörös Ördögök összecsapását.

 

Utóbbi helyzet ritkán áll elõ, ám ebben a fordulóban a Norwich City elleni idegenbeli bajnokit a DigiSport Plus csak felvételrõl, 17 óra 35 perces kezdettel tûzi mûsorra, azonban nálunk élõben izgulhatjátok végig akkor is a nem túl könnyûnek ígérkezõ bajnokit, ha nem akarjátok kivárni, hogy a tv-ben csúsztatva nézzétek meg.

 

Igyekszünk a lehetõ legtöbb rendelkezésünkre álló fajtájú, minõségû, és mennyiségû streamet rendelkezésetekre bocsátani, annak érdekében, hogy senki se maradjon le a csapat meccsérõl!

 

A FanaticsTV oldalán (amely elérhetõ a linkre kattintva, illetve a fõoldali menüsorból is) a "választható csatornák" gombot lenyitva találjátok majd meg a mérkõzés elõtt nem sokkal a streameket.

 

A Fanatics TV-t csak regisztrált felhasználóként lehet használni!

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!