Evans durva meccsre számít

Jonny Evans durva játékra számít vasárnap a Norwich City támadóitól, Grant Holttól és Steve Morisontól.


A Kanárik támadóival többször meggyûlt a baja már az éppen aktuális ellenfél védelmének, de Evans mindenképp gyõzelmet szeretne elérni a Carrow Roadon a várhatóan fizikális összecsapásokkal tarkított találkozón, hogy továbbra is a Manchester City nyomában lehessenek.

A Carrow Road után ráadásul a harmadik helyezett Tottenham otthonába látogatnak Sir Alex Fergusonék, míg a City elkövetkezendõ két mérkõzése hazai pályán lesz, tehát létfontosságú mérkõzések jönnek Ferguson csapata számára.

"A Norwich nagyon jól teljesített, mióta feljutott" - mondta Evans. Nagyon kemény helynek tûnik. Két nagy sráccal a támadósorban állnak fel, ez pedig nehéz feladat elé állíthat."

"Azt hiszem, Holt minden ligában játszott. Õ egy nagy és erõs srác, mint Morison is. Egy igazi csata lesz. A Premier League-ben hozzászoksz a kicsit keményebb összecsapásokhoz. Az Ajax ellen sokkal másabb volt, mint amire a Norwich ellen számítunk."

"Paul Lambert keményen megdolgoztatja õket, nagyon nehéz mérkõzés lesz ez. Ez az a meccs, amit a szurkolóik és játékosaik egész évben várnak."

"A következõ két meccsünk hatalmas lesz. Úgy tûnhet, mintha minden héten ezt mondanánk, de mindkét találkozónk idegenben lesz, ráadásul a két meccs között válogatott szereplés is lesz, ami nem éppen a legjobb elõkészület. De a Spursnek is több játékosa távol lesz hétközben, úgyhogy aki jobban felépül, azé lehet egy jó eredmény."

 


Evans - aki az Ajax elleni meccsen a padról állt be, hogy erõsítse a védelmet - eltökélt, hogy minden fronton harcoljon a szomszédos Cityvel a trófeákért.

"Csak a nyomást kell megtartanunk" - folytatta az észak-ír védõ. "Két pont az semmi - soha nem érezheted úgy, hogy hátradõlhetsz. Biztos vagyok abban, hogy õk nem is nyugodhatnak meg. Egyetlen botlás, és minden megváltozik."

"Látótávolságon belül akarunk maradni, hogy amint elcsúsznak, mi elõzzünk. Minél tovább teszünk így, annál idegesebbek lesznek. Már egy ideje az élen vannak, de folyamatosan ott vagyunk, hogy elkapjuk õket. Biztos vagyok abban, nagyon szeretnék, ha most lenne vége a szezonnak."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!