Sir Alex csodálja a Norwich-ot

Sir Alex Ferguson korábbi sikeres klubjához hasonlította a Norwich City-t éppen azelõtt, hogy a United a Carrow Roadra látogat vasárnap.


Pénteken, az MUTV-nek beszélve elmondta, a Kanárik körüli helyiek szeretete hasonló számára, mint amit az Aberdeennél élt át.

"A Norwich egy érdekes klub, mert minden meccsükön teltház van" - mondta a menedzser.

"A világ egy csodaszép része. Saját kis birodalmat szereztek maguknak. Olyan ez, mint amikor az Aberdeennél voltam, mintha mindentõl el lennél vágva. Ennek ellenére nagyon sikeresek lehetnek."

"Úgy gondolom, valószínûleg mindenki elvárásait túlszárnyalták. Sõt, az összes feljutó csapatnál elmondható ez, de a Norwich-nál különösen. Nem igazoltak sok játékost, ragaszkodtak ahhoz, hogy normálisan kezeljék a dolgaikat és bár manapság nehéz megmondani, azt hiszem nem lesznek gondjaik, hogy fenn maradjanak."

 


Nem meglepõ, hogy valaki ilyen jól ismert az angol és skót labdarúgásban, Sir Alex jó ideje ismeri Paul Lambertet.

"Azóta ismerem Pault, mióta a St.Mirrennél játszott gyerekként" - mondta Sir Alex a pénteki sajtótájékoztatóján.

"A testvérem alatt játszott, amikor Martin edzõ volt. Paulnak nagyszerû pályafutása volt - a Borussia Dortmunddal Bajnokok Ligája aranyat is nyert, majd utána a Celtichez igazolt."

Menedzserként a Livingston, a Wycombe és a Colchester után került a Carrow Roadra 2009 augusztusában, amikor a Kanárik még csak a League One-ban szerepeltek.

"Azt gondolom, egy fiatal menedzsernek a Norwich egy jó klub, hiszen nincsenek túl nagy elvárások, de minden héten teltház van."

"A lelkesedés óriási arrafelé és azt hiszem, ez jól illik Paulhoz." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!