Hernandez: Nem lesz több vereség

Javier Hernandez szerint csapatának tanulnia kell az Ajaxtól elszenvedett vereségbõl.


Ha a United meg akarja õrizni bajnoki címét, a Premier Legaue versenysorozatában nem engedhet meg egyetlen elveszített mérkõzést sem.
 
A 23 éves csatár lõtte az Európa-liga mérkõzéskeretében sorra kerülõ visszavágó egyetlen gólját az Old Traffordon, ahol az United 2-1-es vereséget szenvedett az Ajax csapatától. Bár a Vörös Ördögök így is tovább jutottak 3-2 összesítéssel a legjobb 16 közé.
 
A mexikói válogatott szerint a hazai pályán elszenvedett vereség figyelmeztetõ jel csapata számára. Ha meg akarják szerezni a Premier League tabellájának elsõ helyét, nem engedhetnek meg maguknak több ilyen színvonalon aluli teljesítményt.
 
"Nem engedhetünk meg magunknak egyetlen egy vereséget sem a továbbiakban. Rossz érzéssel töltött el mindannyiunkat az Ajax elleni vereség" - mondta Hernandez.
 
A United az Álmok Színházában ebben a szezonban négy vereséget és három döntetlent könyvelhet el, a tavalyi csaknem tökéletes hazai szereplésük mellett. Sir Alex vezetése alatt számtalan lenyûgözõ eredmény született az elmúlt évek során az Old Traffordon.
 
 
Vasárnap a United a Norwich City otthonába látogat. Hernandez tudja, hogy nem vehetik könnyedén az elõttük álló mérkõzést, hisz a Norwich csapata jelenleg a legjobb helyen áll az újoncok közül.
 
"Nem számítok könnyû gyõzelemre" - mondta Hernandez.
 
"A Carrow Road új pálya lesz számomra, de meg kell nyernünk a mérkõzést, hogy továbbra is erõs nyomást gyakorolhassunk a Cityre. Nagyon szeretnénk megtartani a bajnoki címünket, és ezért mindent meg fogunk tenni. Mindenki tudja, hogy a Vörös Ördögök sohasem adják fel a harcot."
 
"Jelenleg a City nagyon jó, ezért is vannak az elsõ helyen, de mi harcolni fogunk a végsõkig. Meg akarjuk tartani a bajnoki címet, erre a vasárnapi játék egy remek teszt lesz. Meg kell nyernünk a mérkõzést."
 
"Van még elõttük sok küzdelem, de úgy gondolom az idõ nekünk dolgozik."
 
Hernandezt motiválja korai gólja az Ajax elleni mérkõzésen, miután felépült hosszas sérülésébõl.
 
"Ha gólt tudok szerezni egy mérkõzésen, az nagyon jó érzés, motivál és új erõvel tölt fel. Mindegy, hogy csak egy percet játszom vagy végig a pályán lehetek, számomra az a legfontosabb, hogy gólt lõjek és ezzel segítségére lehessek a csapatnak."
 

 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!