Fergie inspirálta Rooneyt

Sir Alex Fergusonnak kulcsszerepe lehet abban, hogy a Manchester United megvédje bajnoki címét a Premier Leagueben, állítja a skót menedzser sztárjátékosa, Wayne Rooney.


A futballban elért eredményei alapján már több mint tíz éve lovaggá ütött edzõlegenda számos sikerre vezette korábban is híres klubját, amelyek közül kiemelkedik az 1986-os regnálásának kezdete óta begyüjtött tizenként bajnoki cím.

 

Ebben az évben azonban minden korábbinál nagyobb erõpróbára kényszerítette a Vörös Ördögöket a városi rivális City, akik jelen pillanatban két ponttal megelõzik õket a Premier League tabelláján, azonban Wayne Rooney kijelentette, hogy Ferguson személye a United javára dönti majd a versengést.

 

 

"Õ egy nagyszerû menedzser" - kezdte az angol válogatott támadó a Fifa.com-nak adott interjúban.

 

"Tudja, hogy melyik játékossal beszélhet, és melyikkel kiabálhat, ha arra van szükség."

 

"Tudja, hogy a játékosok miként reagálnak, és hogyan hozhatja ki belõlük a legtöbbet. Ez különösen fontos ebben az életkorban, és fõleg manapság."

 

"A játékhoz fûzõdõ mentalitása, az eltökéltsége, a gyõzni vágyása olyan egyértelmû, letagadhatatlan dolgok, amelyektõl a játékosok mindent meg fognak próbálni, és magukba szívják ezeket a tulajdonságokat."

 

"Számomra õ fantasztikus. Õ egy nagyszerû vezetõje a csapatunknak."

 

"Csak néhány ponttal vagyunk lemaradva, és még rengeteg mérkõzésünk van hátra. Magabiztosak vagyunk, hogy képesek vagyunk a legvégéig kitartani, és elkezdünk egyre kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtani a szezon végéig."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!