Sir Alex tisztában van Saha veszélyességével

Sir Alex Ferguson tisztában van vele, hogy a Tottenham Hotspur milyen veszélyt vasárnap a White Hart Lanen jelenthet a Manchester United bajnoki címrõl szövögetett álmaira.


A harmadik helyezett Spursnél valószínûleg szivesen elfelednék a múlt heti, észak-londoni derbin az Arsenaltól elszenvedett 5-2-es vereséget, azonban a klub téli igazolása, Louis Saha már a harmadik gólját szerezte a Premier Leagueben új csapata színeiben az Ágyúsok ellen. Saha az átigazolási idõszak utolsó napján tette át székhelyét a brit fõvárosba az Evertontól, és parádés kezdését új állomáshelyén éppen egykori klubja bajnoki címért folytatott harca kárára folytathatja a hétvégén. 

 

Azonban az is teljesen egyértelmû, hogy Harry Redknapp Sarkantyúsainál minden csapatrészben klasszis játékosok állnak majd rendelkezésre a White Hart Lanen.

 

 

"Nem tudom a Louis Saha transzfer körülményeit, de az Everton boldogan elengedte" - kezdte Sir Alex az Inside Unitednek.

 

"Aztán a Spursben rögtön két gólt szerzett a Newcastle ellen. Ez a tipikus Louis. Hihetetlen tehetsége van, egyszerûen csak nem tud eleget játszani."

 

"Nehezen lehet megállítani, efelöl nincs kétség. Mindkét lábbal kiváló, gyors, és remekül feltalálja magát a levegõben is. Gyakran szinte tarthatatlan. Fantasztikus csapata van a Tottenhamnek, szinte minden csapatrészben benne van a gólszerzés lehetõsége. Gareth Bale elõkészít, Rafael van der Vaart, Jermain Defoe, és Emmanuel Adebayor pedig befejez. Az egész csapatukban benne van a gól."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!