Manchester United - Bursaspor: Beharangozó

A Vörös Ördögök ma este az Old Traffordon fogadják a török Bursaspor együttesét a Bajnokok Ligája C-csoportjának újabb játéknapján.


A csoport jelenlegi elsõ helyén álló manchesteri gárda eddig egy gól nélküli döntetlennel és egy idegenbeli, Valencia elleni egy gólos gyõzelemmel áll csoportja élén, míg a törökök mindkét mérkõzésükön vereséggel zártak, és mínusz ötös gólaránnyal az utolsó helyet foglalják el egyelõre.

Annak ellenére, hogy a United még veretlen a Bajnokok Ligájában is, nem mondhatni meggyõzõnek a csapat. A hazi, Rangers elleni 0-0 egyenesen botrányos játékot hozott manchesteri részrõl, de az idegenbeli gyõzelem alkalmával sem igazán brillíroztak a játékosok.

Mai mérkõzésen egy olyan ellenfelet fogadhat Sir Alex Ferguson és legénysége, mellyel még eddig soha nem találkozott.

A United menedzser tegnapi sajtótájékoztatóján elmondta, lesznek változások a hétvégi bajnoki mérkõzésen pályára lépett kerethez képest, de semmiképp nem kívánja lebecsülni az ellenfelet.


Akik hiányozhatnak:

 Manchester United: Antonio Valencia (boka törés), Ryan Giggs (térd problémák), Jonny Evans (csípõ bántalmak), Wayne Rooney (boka sérülés), Michael Owen (térdín sérülés)

Bursaspor: Ibrahim Ozturk (vádli sérülés)


Manchester United keret: Squad: Van der Sar, Kuszczak, O'Shea, Brown, Rafael Da Silva, Neville, Ferdinand, Vidic, Smalling, Evra, Fabio, Nani, Obertan, Scholes, Fletcher, Carrick, Gibson, Anderson, Park, Berbatov, Macheda, Hernandez

Bursaspor keret: Ivankov, Özkan, Aziz, Wederson, Erdogan, Tandogan, Keceli, Sarak, Stepanov, Cimsir, Ozan Has, Insúa, Albayrak, Sen, Kirita, Svenson, Batalla, Ipek, Ergic, Haktan Odabasi, Yildirim, Núnez, Steinert, Bahadir


Legjobb góllövõ:

Manchester United: Dimitar Berbatov 7 gól, Michael Owen 3 gól, Hernandez 3 gól, Nani 3 gól

Bursaspor: Sercan Yildirim 2 gól, Ivan Ergiæ 2gól, Turgay Bahadir 2 gól


Manchester United - Bursaspor
Old Trafford, 20:45

Játékvezetõ: Gianluca Rocchi (Ita)
Asszisztens: Elenito Di Liberatore, Luca Maggiani
Alapvonali asszisztens: Daniele Orsato & Andrea De Marco
Negyedik játékvezetõ: Emidio Morganti

 

ManUtdFanatics tipp: 2-0
 

Várjuk hozzászólásaitokat, kezdõcsapatra adott tippjeiteket! 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!