Cleverley mozgalmas nyarat akar

A Manchester United középpályása, Tom Cleverley azt reméli, hogy mozgalmas nyár elé néz vagy az Európa-bajnokság, vagy az olimpiai játékok miatt.


A fiatal játékos szerdán ismét nem tudott bemutatkozni az angol felnõtt válogatottban, hiszen újfent boka sérüléssel bajlódott.

Ennek ellenére úgy tûnik, a nyári EB-re készülõ három oroszlános csapatban helyet kaphat a középpályás. És míg nagyon szeretne ott lenni a lengyel-ukrán közös rendezésû kontinenstornán, azt a lehetõséget is üdvözli, hogy esetleg az olimpián induló Nagy-Britannia csapat tagja lehet.

"Egy futballista szeretne új dolgokat megtapasztalni pályafutása során, az olimpia pedig más lenne" - mondta Tom a Sky Sports News-nak.

"Egy fiatal, angol játékosnak ez a nyár igen izgalmas lehet az EB és az olimpia miatt is. Az is célom, hogy Angliáért lépjek pályára, de jelenleg a legfontosabb, hogy egészséges legyek és segítsem a Manchester Unitedet, hogy újra elnyerje a bajnoki címet."

 


Cleverley bevallotta, nem szívesen hagyta ki a szerdai, Hollandia elleni felkészülési mérkõzést.

"Balszerencse, hogy úgy tûnik, valami mindig közbejön válogatott meccs elõtt, de ha a szezon végéig jó formába tudok játszani, akkor biztos leszek abban, hogy elérem a célom."

Tom a jelenlegi megbízott szövetségi kapitányt, Stuart Pearce-t is méltatta, aki lehet a EURO 2012-n is vezetheti Angliát.

"Õ egy fantasztikus menedzser, az U21-es válogatottnál többször is dolgoztunk együtt, nagyon jó menedzser. 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!