A csendes Carricket méltatva

Sir Alex Ferguson szerint Michael Carrick csendes személyisége az egyik fõ oka annak, amiért a játékos nem mindig kapja meg a megérdemelt tapsot.


Pedig a középpályás kiváló szezont fut és egyik esélyese a Vörös Ördögöknél az év játékosa címre is.

Sok United szurkoló vakarta a fejét, hogy Carrick miért nem került be az angol keretbe, nemhogy a csapatba, de Sir Alex Fergusont csak az érdekli, hogy Carrick elsõsorban egykori csapata, a Tottenham elleni útra koncentráljon.

"Úgy vélem, Michael és Scholes nagyon jó párost alkotnak" - mondta a menedzser. "Michael formája egy idõben teljesen kiváló volt. Õ mindig jól szerepel a szezon második felében. Tudom, hogy õ ezt vitatja, de a szezon második felében hozza a legjobbját és szerepel igazán jól, ami igazán örvendetes."

 


"Õ nem az a srác, aki sok nyílvánosságra törekszik. Õ egy csendes fiú, kinek élete hasonlít Ryan Giggs és Paul Scholes életéhez. De ez nem jelenti azt, hogy nem ismerjük fel a benne rejlõ dolgokat. Ilyen játékosokat is kapunk - Denis Irwin sok dologban ugyanilyen volt."

"Úgy gondolom, üdítõ a modern labdarúgásban az, hogy vannak olyan játékosok, akik a képességeikre számítanak ahelyett, hogy magukat akarnák megtervezni. Õ egy más személyiség, egy csendes személyiség, ami félrevezetõ lehet az emberek szemében és azt hihetik, minden alkalommal bátorítani kell õt. De ez nem igaz. Õ csak csendes." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!