Carrick: Fontos a tapasztalat

Michael Carrick örül annak, hogy mint tapasztalt játékos, nagyobb felelõsséggel van felruházva a Unitedben.


A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson nyilatkozataiban már több alkalommal dicsérte a 30 éves játékost, ki edzõje szerint kulcsfontosságú tagja a Manchester Unitednek.
 
Carrick élvezi az idei szezont és úgy véli, nagy fejlõdésen ment át az utóbbi idõszakban. A játékos szerint ezt tapasztalatának is köszönheti.
 
"A felelõsség és a tapasztalat a korral jön, és ez egy meghatározó eleme volt az idei szezonban nyújtott teljesítményemnek" - mondta Carrick.
 
"Nyáron elhagytak benünket olyan játékosok, mint  Edwin van der Sar, Wes Brown és John O'Shea. Most sok fiatal van a csapatban. Hirtelen azon vettem észre magam, hogy hozzám fordulnak segítségért, mert én már egy tapasztalt játékosnak számítok."
 
 
Örülök, hogy a fiatalok számítanak rám, és némelyikük példaképének tekint. Ez igazán jó érzés. Szerintem nagyon fontos, hogy az új nemzedék is tisztelje a klub hagyományait, és én megpróbálom ezeket továbbadni a fiataloknak is. Remélem sikerrel."
 
Paul Scholes visszatérése  Carricket is ösztönzi.
 
"Nagyszerû, hogy Paul visszatért. Én tudtam, hogy hiányozni fog neki a futball, õ a legjobb irányító. Remek érzés õt pályán látni."
 
"Jól megértjük egymást. Volt egy pár nagyszerû mérkõzésünk az idén és remélem, majd követi még több is." 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!