Carrick: Legyünk komolyak

Michael Carrick szerint a Manchester United készen áll a komoly bajnoki hajrára - kezdve a vasárnapi, Tottenham elleni mérkõzéssel.


A Norwich elleni drámai gyõzelemmel a Vörös Ördögök közelben maradtak a Manchester Cityhez és a hátralévõ fordulók során már nem nagyon jön nehezebb találkozó, mint a harmadik helyezett Tottenham ellen. Az elegáns középpályás tisztában van, milyen remek rekordja van a Unitednek egykori csapata ellen, de beismeri, mindez keveset fog jelenteni a hétvégén.

"Úgy látjuk, ez nagy meccs lesz" - mondta Carrick. "Mindig jó mérkõzést játszunk, ha a Tottenhamhez látogatunk. Két olyan csapat találkozik ilyenkor, akik jó focit játszanak. Az évek során volt néhány klasszikus mérkõzés, igen tisztességes mérleggel rendelkezünk ott. Bár ez vasárnap nem sokat számít majd, de az évek során elég jók voltunk."

"A szezon ezen része kezd egyre komolyabbá válni. Gyõzelem és döntetlen közt is nagy különbség van már. Láttad múlt héten, hogyan válaszoltunk, nyertük meg a meccset és hogy mennyit számított az mindenkinek. Ugyanerre fogunk törekedni most is."

 


A Spurs néhány igen kiváló játékossal rendelkezik és a Unitednek top formában kell lennie, ha pozitív eredménnyel akar eljönni a White Hart Lane-rõl.

"Nézd meg Gareth Bale-t és Luka Modricot! Scott Parker is jól teljesített. Emmanuel Adebayor és Louis Saha szintén, nagyon gyorsan beilleszkedtek és szerezték a gólokat. Mindannyian tudjuk, mekkora fenyegetést is jelentenek. Támadásban és védekezésben is nagyon jók. A csapatuk egyensúlyát jól mutatják az eredményeik is."

"Scott hiánya nagy csapás számukra, de elég jó keretük van, hogy helyettesítsék, tudnak hozni helyette valakit. Nagy részt vállalt a meccseiken. Majd meg kell nézzük, hogyan megy nekik nélküle, de nem gondolnánk, hogy mérhetetlenül gyengülni fognak. Úgy megyünk oda, hogy a saját játékunkat szeretnénk játszani és számunkra megfelelõ eredményt elérni."

"Idegenbeli teljesítményünk félelmetes. Ezt vasárnap is tesztelni fogják, valamint a szezon maradék részében is. De ha megfelelõ eredményt érünk el és megtartjuk a lendületet, ki tudja, mi jöhet majd."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!