Rio: A 20. cím a cél

Rio Ferdinand jelenleg csak a Manchester United 20. bajnoki címére koncentrál.


A 33 éves védõ egyelõre nem foglalkozik az Európa-bajnoksággal. Jelenleg minden figyelmét a Premier League trófeája köti le. Ferdinand 2002-ben igazolt a Vörös Ördögökhöz és ez idõ alatt ötször nyerte el csapatával az angol bajnoki trófeát.
 
A játékos nemzetközi szinten eddig három gólt lõtt, viszont ez az adat hamarosan változhat Lengyelországban és Ukrajnában ezen a nyáron. Ferdinand azonban bevallja, jelenleg semmi másra nem tud gondolni, csak arra, hogy minél jobb eredményt érjen el csapatával az angol bajnokságban, amelynek a hajrájába érkeznek a Tottenham elleni mérkõzés alkalmával.
 
 
"Meg akarom nyerni a bajnokságot, és úgy gondolom ezt ismét el is fogjuk érni a csapattal" - mondta Ferdinand.
 
"Majd csak azután tudok gondolni az Európa-bajnokságra, miután a Uniteddel magasba emeltük a az angol bajnokság trófeáját."
 
"Jó helyzetben vagyunk, tapasztalatunk már milyen érzés gyõzni. Többször álltunk már a dobogó legmagasabb fokán. Tudjuk hogyan kell megnyerni a bajnokságot, tudjuk mi kell a gyõzelemhez."
 
"Hosszú 12 mérkõzés vár ránk, de a hajrá mindig nagyon izgalmas, és ez mindannyiunkat doppingol. Tudom, hogy az eddigi teljesítményünk ingadozó volt, de mi a hajrában vagyunk a legjobbak, ellentétben az olyan csapatokkal, akik a végére elfáradnak."
 
"A legutóbbi, Norwich elleni gyõzelmünk új erõvel töltött fel bennünket és lelkileg talán jobb hatással van ránk, mint egy sima 3-0-ás gyõzelem. Kemény küzdelem árán bizonyítottuk be, hogy sosem adjuk fel és a végsõkig kitartunk."
 
"Mindenki meglepõdött azon, hogy a Spurs 5-2-re kikapott az Arsenaltól, holott öt évvel ezelõtt senki sem csodálkozott volna ezen. Viszont jól tudjuk, hogy Harry csapata már nem ugyanaz a Spurs, mint öt évvel ezelõtt volt."
 
"A vereséget mindenki másképp viseli, lehet hogy doppingolja, de az is elõfordul, hogy legyengíti. Nem tudom milyen hatása lehetett a Spursre."
 

"Egy biztos, mi meg akarjuk nyerni ezt a meccset, és ezért mindent meg is fogunk tenni." 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!