Nem siettetik Vidic visszatérését

Nemanja Vidic kihagyja az idei szezon hátralévõ részét, miután folytatja rehabilitációját súlyos térdszalag sérülésébõl, amelyet a Basel elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen szenvedett el még decemberben.


Szemben néhány hírportálon megjelent információval, amelyek alapján a szerb védõ idén újra pályára léphet, Sir Alex Fergusonnak nincs szándékában siettetni csapatkapitánya visszatérését súlyos sérülését követõen. A terv továbbra is az kõkemény bekk kapcsán, hogy a 2012/2013-as idény kezdetére bevethetõ állapotba kerüljön a védelem tengelyében.

 

"Szerintem tényleg a terv szerint halad a felépülése" - kezdte a skót menedzser.

 

"Ez pedig azt jelenti, hogy a szezon elejére térhet vissza."

 

 

"Nem fog korábban visszatérni - errõl mindenkit biztosíthatok. Nincs arra esély, hogy siettessük a felépülését és már a szezon vége elõtt játszon, ez nem lehetséges."

 

"Úgyhogy ez azt jelenti, hogy a következõ szezon elején számíthatunk rá újra, ezáltal pedig nyolc hónapos rehabilitációjával teljesen maga mögött hagyhatja problémáját."

 

"Nem vagyok benne biztos, hogy eljön velünk a nyári túránkra. Ez csak egy lehetõség. A cél természetesen ez lesz, de szeretnénk, ha már tudna edzeni, amikor elkezdjük a felkészülési szezont."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!