Young: A második félidõ tetszett

Ashley Young elégedett volt a Manchester United teljesítményével, melyet a Tottenham elleni, 3-1-re megnyert találkozó második félidejében mutatott.


A második játékrészben szerzett két látványos Young góllal a United került remek pozícióba, erre csak Jermaine Defoe tudott válaszolni, de már késõn.

A 26 éves szélsõ elismeri, hogy csapata nem volt a legjobb az elsõ félidõben annak ellenére, hogy közvetlenül a szünet elõtt Wayne Rooney góljával megszerezték a vezetést.

"Az elsõ félidõben nem voltunk a legjobbak, de 1-0-ra mentünk" - mondta Young a Sky Sportsnak.

"A második félidõben, idegenben két gólt lõni nagyszerû, a gyõzelem pedig még jobb."

"Úgy vélem, minden játékosunk tudta, az elsõ félidõben nem játszottunk a lehetõségeinkhez mérten, de a második játékrészben már így tettünk és két gólt szerezve jól csináltuk."

 


"A passzjátékunkban nem voltunk formában. Ez megtörténik. Szerencsénk volt, hogy így is egy gólos elõnnyel mentünk szünetre."

A korábbi Watford és Aston Villa játékos 10 mérkõzés óta nem volt eredményes, de most úgy tûnik ismét elõvette góllövõ formáját.

A meccs emberének választott Young azok után, hogy szerdán Anglia válogatottjában is gólt szerzett, ma mindkét találatánál megmutatta lenyûgözõ technikai tudását.

"Az edzésen végzett munka eredménye."

"Kényelmes helyzetben éreztük magunkat a második gól után. Tudtuk, több gólt is tudunk szerezni."

 


SkySport.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!