Fergie szomorú AVB távozása miatt

Sir Alex Ferguson úgy véli, Andre Villas Boas több idõt érdemelt volna a Chelsea élén.


A Manchester United menedzsere, Sir Alex elismerte, szomorú a fiatal edzõ távozása miatt. A skót tréner azután nyilatkozott kollégájáról, hogy csapatának vasárnap sikerült 3-1-es gyõzelmet aratnia a Tottenham felett, amivel megõrizte a szoros 2 pontos különbséget az élen álló Cityvel szemben.
 
Villas Boasnak alig 24 órával a West Bromtól elszenvedett 1-0-ás vereség után mutatott ajtót a Chelsea vezetése. 
 
 
A 34 éves tréner Carlo Ancelottit váltotta a kékek élén. Az utolsó 16 játék során a Chelsea csapatának mindössze 5 alkalommal sikerült megnyernie a mérkõzéseket, amivel lecsúsztak a tabella negyedik helyérõl, valószínû kiesnek a Bajnokok Ligájából és bizonytalan a szereplésük az elõttük álló FA kupa mérkõzésen is. Ferguson szerint a Porto volt menedzserének több idõre lett volna szüksége a bizonyításra.
 
"A hír meglepett" - mondta Sir Alex a Sky Sports-nak adott interjújában.
 
"Az eredmények ugyan nem voltak kegyesek Andrehoz, de nagyon elszomorító, hogy nem kapott elég idõt a bizonyításra."
 
"Egy fiatal edzõnek több idõre lenne szüksége, hogy jó eredményt tudjon elérni a csapatával, sajnos ebben a sportágban ez ritkán adatik meg a menedzser számára."
 

"Remélem lesz majd még lehetõsége a bizonyításra, hisz õ egy tehetséges vezetõ. Nem lett volna szabad figyelmen kívül hagyni a Portonál végzett munkáját."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!