Young célja a tökéletes befejezés

Ashley Young szerint a Manchester United készen áll arra, hogy fokozza a tempót a bajnoki címért folyó harcban és tökéletes szezon befejezést akar elérni csapatával.


Vasárnap a Vörös Ördögök igen fontos, 3-1-es gyõzelmet arattak a Tottenham otthonában, ezzel két pontosra csökkentették hátrányukat a listavezetõ Manchester Cityhez képest úgy, hogy még 11 mérkõzés hátra van a Premier League küzdelmeibõl.

Sokak szerint az április 30-án lejátszandó városi derbi jelenti majd a döntõt, ám mindkét klubnál tudják, addig még sok mérkõzés van és nem engedhetnek meg semmilyen megingást.

Young úgy véli, a United képes minden maradék találkozóját megnyerni, hiszen leginkább a City csapatán van nyomás azáltal, hogy szeretnék magukat az élen tudni.

"Minden alkalommal, amikor elcsúsznak és mi kihasználhatjuk ezt, meg is tesszük" - mondta az angol válogatott szélsõ a The Sunnak.

 


"Ahogy korábban Paul Scholes is mondta, minden meccsünket nyerni kell. Amíg ezt meg tudjuk tenni, rendben lesz minden. Csak magunkra koncentrálunk minden egyes elkövetkezendõ mérkõzés elõtt."

"Két igen kemény idegenbeli mérkõzésünk volt a Norwich és a Tottenham ellen, de innentõl kezdve minden találkozó kemény lesz."

Young két gólt is szerzett a Spurs elleni rangadón és készen áll arra, hogy csapatát a 20. bajnoki címéhez segítse, fõleg mivel sérülésébõl felépülve ismét remek formának örvend a szélsõ.

"A legjobbamat kaptam vissza. Minden játékos csalódott, ha lesérül. Ismét fittnek kellett lennem."

"Készen állok, minden meccsen játszani akarok és gyõzelemhez segíteni a csapatot ezekben az izgalmas idõkben." 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!