Ferguson ébresztõt fújt

Sir Alex arra ösztönzi a Manchester Unitedet az Athletic Bilbao elleni csütörtöki, Old Traffordon rendezendõ összecsapás elõtt, hogy 'ébredjenek fel' az európai kupaporondon.


A Vörös Ördögök a baszk Bilbao csapatával csapnak össze az Európa-liga legjobb 16 csapata között, ahol szeretnének javítani az elõzõ fordulóban az Ajax ellen mutatott hazai teljesítményükön, amikor az amszterdamiak legyõzték a tavalyi BL-döntõst, bár végül 3-2-es összesítéssel búcsúzni kényszerültek a sorozattól.

 

"Ez egy nagyon nehéz párharc" - kezdte Sir Alex.

 

"Nagyon lenyûgözõ az, amit ez a Bilbao eddig elért. Jelen pillanatbna Spanyolországban õk egy nagyon sokat fejlõdõ csapat, éppen ezért nehéz erõpróba elé nézünk. Fel kell ébrednünk, ez nem lehet kérdéses. Az Európában mutatott formánk bizonyos szempontból kiábrándító."

 

"De itt a lehetõség, hogy fejlõdjünk, és ki akarjuk használni ezt a lehetõséget, annak ellenére, hogy ehhez nagyon jó teljesítményre lesz szükségünk."

 

 

A menedzser elég õszinte volt ahhoz, hogy reflektáljon a Bajnokok Ligájából való kiesésre, és csodálkozását fejezte ki azt illetõen, hogy vajon mi lehetett a probléma, miután a jelenlegi csapat nagy része az elmúlt négy szezonban háromszor döntõt játszhatott ebben a kupaküzdelemben.

 

"Nem tudom, hogy azért volt-e, mert túl sok változtatást eszközöltünk ezekre a meccsekre" - tette hozzá.

 

"Az Ajax elleni visszavágón egyértelmûen ezt tettük. Emellett hibáztunk a csoportkörben is. A mi hibánk volt. A Basel elleni meccsünk mindig emlékezetes marad a gondatlan teljesítményünk okán."

 

"Egy kicsit szerencsétlenek voltunk a Benfica elleni hazai meccsen, de akkor meg kellett volna vernünk õket. Csalódás volt számunkra, de holnap erõs csapattal fogunk felállni, és remélhetõleg ez meghozza a várt eredményt."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!