Carrick: Megnehezítettük a dolgunkat

Michael Carrick bevallja a United nehéz helyzetbe került, saját hibájából az Európa-ligában, miután tegnap este a Vörös Ördögök vereséget szenvedtek az Athletic Bilbao csapatától az Old Traffordon.


A Unitednek a jövõhéten, idegenben a Bilbao otthonában kell bizonyítania, és legalább két gólos elõnyre szert tennie, a tegnap esti 3-2-es vereség után, ha tovább szeretne jutni az európai verseny sorozatban.
 
"Tudjuk, hogy nagyon kemény játék vár ránk, ha tovább akarunk jutni a versenyen"- mondta Carrick a MUTV-nek.
 
"Nagy felelõtlenség volt kiengedni a kezünkbõl a vezetést. Nyilván csalódottak vagyunk. Tudtuk jól, hogy a Bilbao milyen veszélyes, és mégsem koncentráltunk megfelelõen a védekezésre. Egyáltalán nem vagyunk elégedettek ezzel a teljesítménnyel."
 
"Tisztában voltunk azzal, hogy kemény támadó játékra számíthatunk, és mégsem értünk oda idõben védekezni. Néha át tudtuk venni az irányítást, de ez kevés volt a gyõzelemhez. Az általános teljesítményünk nem volt jó a mérkõzésen, ki engedtük a kezünkbõl a vezetést és nem volt hatékony a védelmünk."
 
"Ezzel az eredménnyel megnehezítettük a helyzetünket a visszavágóra, de ez egy kétélû dolog. Tudjuk, hogy a továbbjutásért most nagyon keményen meg kell küzdenünk, és ez fog hajtani bennünket. De volt már ilyenben részünk, és a maximumot fogjuk nyújtani a jövõhéten a továbbjutás érdekében."
 
 
Carrick nem keresett kibújót a találkozón történt szabálytalanságok miatt, de beismerte, hogy csapatát megzavarta amikor Patrice Evra cipõje leesett.
 
"A harmadik gólnál nem igazán érvényesült a fair play, de a Bilbaonak ezek szerint fontosabb volt az idegenben szerzett gól, mint a sportszerûség betartása."
 
A Unitedre már vasárnap egy újabb megmérettetés vár a West Brommal, a Peremier League mérkõzés sorozatában, de Carrick bízik abban, hogy a Bilbaotól elszenvedett vereség keserû emlékét feledtetni tudja majd csapata a hétvégi találkozón.
 
"Készen állunk a vasárnapi összecsapásra, nem fog bennünket vissza az elszenvedett verség. Sokkal inkább bizonyításra késztet. Összeszedjük magunkat, a csalódásból felállunk és harcolunk tovább a bajnoki címért, és az Európa-liga trófeájáért."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!